Νέα

14-9-2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δύο χρόνια «Βιβλιοδανός» & Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη!

Ο «Βιβλιοδανός» εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πριν από 2 χρόνια ως ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική υπηρεσία διαχείρισης δανειστικής βιβλιοθήκης. Έκτοτε, γνώρισε την ευρεία αποδοχή κυρίως από την κοινότητα των εκπαιδευτικών και κατάφερε να αποκτήσει μεταξύ άλλων 240 σχολεία ως μέλη και την καταγραφή πλέον των 75.000 τίτλων βιβλίων.

Δεν απαιτεί οποιουδήποτε είδους χρηματική αμοιβή (για παράδειγμα: συνδρομή, κόστος εγγραφής κ.ά.). Είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με μεράκι, αγάπη για τα παιδιά και σεβασμό στον κόσμο του βιβλίου.

Από σήμερα 14/9/2018, ο «Βιβλιοδανός» παρέχει μια επιπλέον δωρεάν υπηρεσία διαχείρισης βιβλιοθήκης και στρέφει τη προσοχή του σε μεγαλύτερα κοινωνικά σύνολα.

Η νέα υπηρεσία διαχείρισης «Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης» προτείνεται σε κάθε Δήμο ή Κοινότητα, Συλλόγους κι άλλους φορείς στοχεύοντας στη διάδοση του Βιβλίου και της Φιλαναγνωσίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση