Είπαν για εμάς...

Είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που υποστηρίζει την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης και γλιτώνει πολύ χρόνο κατά τον δανεισμό και την επιστροφή τίτλων, με δυνατότητες βελτίωσης. Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάπτυξή της και την ελεύθερη διάθεσή της!

Κωνσταντίνος Πάνης,
Εκπαιδευτικός ΠΕ86

Το πρόγραμμα είναι εύκολο στην εκμάθησή του και πολύ εύχρηστο. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την χρήση του. Πολύ σημαντικό ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και ότι δουλεύει διαδικτυακά. Όπως επίσης ότι μπορούν να το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα 2 άτομα, ο καθένας από τον χώρο του. Αυτή η λειτουργία μας διευκόλυνε στην φάση της καταχώρησης των βιβλίων. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι το πρόγραμμα βελτιώνεται συνέχεια. Συγχαρητήρια!

Λεβεντάκη Φιλιώ,
εκπαιδευτικός

Είναι μια υπηρεσία που είναι χρήσιμη σε μικρές σχολικές βιβλιοθήκες όπου δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό (βιβλιοθηκονόμος) για την διαχείρισή της.

Γαμβρίλη Κατερίνα,
ΤΕ Βιβλιοθηκονόμος (ορισμένου χρόνου εργασίας) στην Σχολική Βιβλιοθήκη Ασβεστοχωρίου

Είναι μία πολύ εύχρηστη εφαρμογή που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες μιας σχολικής βιβλιοθήκης .Άψογη είναι επίσης η επικοινωνία με τους ιδρυτές για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Σας ευχαριστούμε που προσφέρετε δωρεάν αυτό το υπέροχο " εργαλείο" στα σχολεία!

Χριστίνα Ζαννιά,
εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , υπεύθυνη σχολικής βιβλιοθήκης

Είμαι πολύ ευτυχής με την πρωτοβουλία σας

ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΑΣΠΡΑΚΗ
 

Σας ευχαριστούμε πολύ. Μας δώσατε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Το τι γίνεται κάθε μέρα στο σχολείο δε λέγεται. Ο κάθε μαθητής έχει και την κάρτα του και έρχεται και ξανάρχεται να δανειστεί κάποιο βιβλίο ή να το επιστρέψει. Να είστε καλά.

Γιάννης Αλεξανδρόπουλος,
Διευθυντής 3ου Δημοτικού σχολείου Φιλιατρών

Η δανειστική βιβλιοθήκη του Βιβλιοδανού είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια και αξίζει κάποιος να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες μικρές ατέλειες, όπου είμαι σίγουρος ότι θα επιλυθούν από τους διαχειριστές. Η εκτύπωση στατιστικών στοιχείων και η αμφίδρομη επικοινωνία με τους μαθητές ίσως θα κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να φτιάξει με άνεση τη δική του σχολική βιβλιοθήκη, της τάξης του, και να εντάξει σ΄αυτήν και τις ΤΠΕ.

Παβέλης Παναγιώτης,
εκπαιδευτικός - ΠΕ70

Ο Βιβλιοδανός καθιστά δυνατή την αποτελεσματική διαχείριση της σχολικής βιβλιοθήκης, με τρόπο εύκολο και λειτουργικό. Επιπλέον,είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία ο διαχειριστής του συστήματος ανταποκρίνεται στα ερωτήματα και στα αιτήματά μας, δίνοντας λύση σε θέματα που προκύπτουν. Η ακρίβεια των πληροφοριών και των υπηρεσιών που παρέχονται από το σύστημα μας διευκολύνουν και συμβάλλουν καθοριστικά στην ποιοτική λειτουργία και αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης.Ουσιαστικά έχουμε την αίσθηση ότι ο Βιβλιοδανός είναι ο πολύτιμος συνεργάτης μας!

Δρόσου Κατερίνα,
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΟΥ (ΜΑΣ) ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ,
ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Εξαιρετικά πρακτικός και εύκολος στη χρήση χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις διαχείρισης!!! Δηλαδή, ό,τι ακριβώς χρειάζεται μια σχολική βιβλιοθήκη.

Κουτελίδας Αχίλλειος,
Εκπ/κός Φ.Α. και Δ/ντης 28ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων
Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση