Δωρεές

Ενισχύστε το κοινωνικό έργο μας,
βοηθώντας στην υλικοτεχνική ενίσχυση των Δανειστικών Βιβλιοθηκών,
στην οργάνωση εκδηλώσεων,
στην υλοποίηση εργαστηρίων,


...στη Διασπορά της Ιδέας της Φιλαναγνωσίας!


Από το 2016, που ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής Υπηρεσίας του Βιβλιοδανού, μέχρι σήμερα (2023), δεν υπήρξε οποιουδήποτε είδους ή τύπος χρηματοδότησης από τρίτους (εταιρείες ή ιδιώτες). Καθώς τα χρόνια περνούσαν και ο σκοπός του Βιβλιοδανού – η δωρεάν διευκόλυνση της λειτουργίας των σχολικών δανειστικών βιβλιοθηκών – άρχισε να εξυπηρετείται όλο και περισσότερο, το όραμα διευρύνθηκε και κλιμακώθηκε σε κάτι πιο πολύτιμο για την Βιβλιοφιλία.

Πλέον, ο «Βιβλιοδανός» έχει τη μορφή της Αστικής Μη-Κερδοσκοπικής Εταιρείας με κύρια αποστολή του, τη διάδοση και ενίσχυση της Φιλαναγνωσίας, παντού & για όλους! Πρακτικά, η βασική υπηρεσία (η δωρεάν ηλεκτρονική Υπηρεσία Διαχείρισης Δανειστικής Βιβλιοθήκης, «ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ») δεν είναι το μοναδικό αντικείμενο προσφοράς.
Τώρα πια, και καθώς, ως λογισμικό, συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ο «Βιβλιοδανός» μπορεί να προσφέρει αγαθά και περισσότερες υπηρεσίες.

 

Σκοποί οικονομικής ενίσχυσης

 

Γίνετε χρηματοδότης πολιτιστικών δράσεων όπως:

Στα σχέδια υλικοτεχνικής ενίσχυσης των (σχολικών) βιβλιοθηκών αναζητάμε χρηματοδότες για να σχεδιάσουμε και να προμηθεύσουμε:

Στα πιο μεγάλα σχέδια ζητούνται ΔΩΡΗΤΕΣ για Υιοθεσία Έργων που μπορούμε να σας παρουσιάσουμε κατόπιν συνάντησης.
Δεν είναι μυστικά αλλά απαιτείται ειδική ατμόσφαιρα που μια ιστοσελίδα δεν μπορεί να αποδώσει!

 

Αναγνώριση δωρητών

Η δραστηριότητα του ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΥ, γνωστοποιείται ευρύτερα μέσω ετήσιου κοινωνικού απολογισμού καθώς επίσης μέσω εκδηλώσεων, δημοσιευμάτων, δελτίων Τύπου, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αναφορών, αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναμνηστικών επιγραφών και επιστολών.

 

Καταβολή Δωρεάς

Η καταβολή δωρεάς γίνεται με έμβασμα αναγράφοντας το όνομα του αποστολέα στους εταιρικούς λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR4101720380005038110773078

ALPHA BANK

GR5201403460346002002021096


"ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ"
ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 996594150
ΑΡ.ΓΕΜΗ 172593201000


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με email στο:
info@bibliodanos.gr
 

ή μέσω facebook
https://www.facebook.com/bibliodanos

 

 

Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση