?> Βιβλιοδανός - Η βιβλιοθήκη σας online

Δράσεις

Η ηλεκτρονική υπηρεσία ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ είναι η πρώτη και βασική «δράση» της Εταιρείας που αναπτύσσεται συνεχώς. Σχεδιάζονται άλλες δράσεις όπως ημερίδες/σεμινάρια κ.ά. που θα ανακοινωθούν σύντομα.

----

Αναλυτικά για την ηλεκτρονική υπηρεσία ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ:

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με μεράκι, αγάπη για τα παιδιά και σεβασμό στον κόσμο του βιβλίου, και απευθύνεται σε κάθε διαχειριστή δανειστικής βιβλιοθήκης. Στο Διαδίκτυο έκανε την εμφάνισή του στις 14/9 του 2016 και εξυπηρετεί Πολιτιστικούς Συλλόγους, Πνευματικά Κέντρα και άλλους φορείς μα κυρίως πάνω από 200 σχολεία. Έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις και επεκτάσεις κατόπιν συμβουλών και αιτημάτων των μελών επιδεικνύοντας την αποδοχή που χαίρει από τα μέλη του.
Είναι προσβάσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bibliodanos.gr.

Με τη χρήση της υπηρεσίας, που δεν απαιτείται οποιουδήποτε είδους χρηματικής αμοιβής (για παράδειγμα συνδρομή, κόστος εγγραφής κ.ά.), κάθε υπεύθυνος βιβλιοθήκης μπορεί να καταχωρήσει με πολύ εύκολο τρόπο όλα τα βιβλία που περιλαμβάνει η βιβλιοθήκη του αλλά και τα μέλη της!

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί:

Σ’ όλη αυτή τη διαδικασία μέσα από την πλατφόρμα του «Βιβλιοδανού», κάθε μέλος έχει, χρήσιμο εργαλείο και βοηθό, σχετικά βίντεο με οδηγίες χρήσης.
Επίσης, αν το μέλος διαθέτει ήδη τον κατάλογο των τίτλων του σε ψηφιακή μορφή ο «Βιβλιοδανός» αναλαμβάνει να τους εισάγει εκ μέρους του.

 


Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση