Νέα

14-9-2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : 7 χρόνια προσφοράς στο Βιβλίο

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ» – επτά χρόνια δίπλα σε κάθε βιβλιοθήκη!

Με εναρκτήριο έτος το 2016 ξεκίνησε μια μακριά διαδρομή στην εξυπηρέτηση των δανειστικών βιβλιοθηκών προσφέροντας πολλές και ωφέλιμες λύσεις στη διαχείρισή τους.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα με δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 1.200 μέλη απ’ όλο το φάσμα της βιβλιοφιλικής κοινότητας (σωματεία, δημοτικές βιβλιοθήκες, ιδιωτικοί πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και μεταξύ αυτών 700 σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Ο Βιβλιοδανός λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με άμεση ηλεκτρονική βοήθεια και συμπαράσταση σε κάθε δράση των μελών του.

Επιπλέον, ο Βιβλιοδανός συνεχίζει με προτεινόμενες καινοτομίες για την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας:

  1. Συστηματική προβολή του έργου βιβλιοθηκών σε πανελλήνια κλίμακα
  2. Σχεδιασμός ειδικών παρουσιάσεων, σεμιναρίων δημιουργικής γραφής και ημερίδων γύρω από τη λογοτεχνία, τη συγγραφή και την ανάγνωση, σε συνεργασία με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.

Ο Βιβλιοδανός δεν απαιτεί οποιουδήποτε είδους χρηματική αμοιβή. Είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική πλατφόρμα. Δημιουργήθηκε και λειτουργεί με σεβασμό στον κόσμο του βιβλίου, στους βιβλιόφιλους, στη νέα γενιά αναγνωστών.

Πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.bibliodanos.gr

Γνωρίστε τα μέλη του Βιβλιοδανού εδώ:
https://bibliothikes.bibliodanos.gr/

Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση