Νέα

ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ & ΟΣΔΕΛ, Μια συνεργασία με άμεσα οφέλη για τα μέλη μας!

Καινοτομίες και λειτουργικότητα για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι η δυνατότητα των μελών της διαδικτυακής υπηρεσίας ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ να πραγματοποιούν ακόμη πιο εύκολα και άμεσα την τακτική επεξεργασία στοιχείων κάθε τίτλου της βιβλιοθήκης τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές των δανειστικών βιβλιοθηκών μπορούν πλέον να κάνουν εισαγωγή βιβλίων στον γενικό κατάλογο έργων με απευθείας καταχώρηση του κωδικού ISBN.

H δυνατότητα αυτή, μια νέα λειτουργία που προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες, αξιοποιεί τις ψηφιακές διευκολύνσεις της μεγαλύτερης βάσης ηλεκτρονικών δεδομένων για την ελληνική βιβλιογραφία που διαθέτει ο ΟΣΔΕΛ, την οσδέλnet.

Ο ΒΙΒΛΙΟΔΑΝΟΣ αποσκοπεί στη βελτίωση των υπηρεσιών του, πάντοτε με την πρόθεση για μια εξελιγμένη κι αποδοτική περιήγηση στα εργαλεία του.

Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση