Νέα

Συνεργασία: «Βιβλιοδανός» και «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής»

Ο «Βιβλιοδανός» στα πλαίσια σχεδίασης νέων δράσεων για την ενίσχυση της αποστολής του, ανακοινώνει τη συνεργασία του με το «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής». Το «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής» συνεργάζεται με Πολιτιστικούς Φορείς Δήμων και με Συλλόγους Γονέων Δημοτικών και Γυμνασίων για την εφαρμογή σεμιναρίων και εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής. Απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές και συγγραφείς με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημιουργική Γραφή.
Επιστημονικός σύμβουλος είναι ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Γιώργος Παναγιωτίδης, Δρ. Παιδαγωγικής με ειδικότητα στη Δημιουργική Γραφή. Υπεύθυνος για το «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής» είναι ο Βασίλης Ρούβαλης, φιλόλογος - συγγραφέας, δημοσιογράφος και υποψ. διδάκτορας στη Δημιουργική Γραφή.

Ο «Βιβλιοδανός» υποστηρίζει το «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής» σε τεχνικό επίπεδο ηλεκτρονικής οργάνωσης και διαχείρισης. Η επιστημονική ομάδα του Δικτύου σε συνεργασία με τον «Βιβλιοδανό» θα παρέχει σεμινάρια και μαθήματα σχετικά με τη φιλαναγνωσία και τη Δημιουργική Γραφή, προτάσεις για βιβλία και κυρίως για βιβλιοθήκες, ζωντανά κύτταρα και φορείς πνευματικής καλλιέργειας.

Ο «Βιβλιοδανός» με τη συνεργασία αυτή επιλέγει να δημιουργήσει ένα νέο πεδίο δράσης που θα ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια διασποράς της Φιλαναγνωσίας.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το «Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής»

Παρουσίαση bibliodanos.gr στον Αθήνα984

Δημοσιεύματα

Η συνέντευξη του Βιβλιοδανού στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα - 12 Νοέ 2017 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στο περιοδικό Κοινωνική επιθεώρηση - τ.21 Νοέ-Δεκ 2016 - bibliodanos.gr Παρουσίαση του Βιβλιοδανού στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος  - φ.473 1/12/2016 - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνσηΕνδεικτικές εικόνες από το λειτουργικό περιβάλλον

Συνοπτική κατάσταση της βιβλιοθήκης σας - bibliodanos.gr Δείτε όλο τον κατάλογο με τους τίτλους των βιβλίων σας - bibliodanos.gr Προβάλετε τον κατάλογο των βιβλίων στην ιστοσελίδα σας - bibliodanos.gr
κλικ για μεγέθυνση